data beskyttelse

på Sportnenner.at

Data beskyttelse

Sport Nenner / skibuy.at

1. Retsgrundlag

EU's generelle databeskyttelsesforordning, databeskyttelsesloven 2000 og databeskyttelsesjusteringsloven 2018 tjener retten til beskyttelse af personoplysninger. Vi behandler dine data udelukkende på grundlag af lovbestemmelserne (DSGVO, DSG 2018, TKG 2003).

2. Grundlæggende

2.1 Databeskyttelseschefen for Sport Nenner og Skibuy.at er Sebastian Mader. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte databeskyttelseschefen direkte på office@sportnenner.at. Sport Nenner er en enkeltmandsvirksomhed. Ejeren er Stefan Mader.

2.2 Det er særlig vigtigt for os at beskytte og gemme alle personoplysninger, som du overlader til os. I dette dokument kan du finde ud af mere om, hvordan vi bruger og behandler dine personoplysninger.

3. Øremærkning, retsgrundlag, lagringsperiode og datamodtager

3.1 Indsamlede personoplysninger er nødvendige for opfyldelsen af kontrakten og for fakturering ved reservation af sportsudstyr online www.sportnenner.at eller online køb af sportsudstyr www.skibuy.at. Det er også muligt at gemme dine egne kontaktoplysninger for yderligere tjenester (f.eks. Nyhedsbreve).

3.2 Retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger er på den ene side opfyldelse af en kontrakt (f.eks. For onlinekøb på www.skibuy.at eller reservation af ski på www.sportnenner.at), legitime interesser, opfyldelsen af vores juridiske eller kontraktmæssige forpligtelser og på den anden side dit samtykke (f.eks. kontaktformular, nyhedsbrevsabonnement, cookies). Manglende levering af data kan have forskellige konsekvenser.

3.3 Vi behandler dine personoplysninger (navn, leverings- og faktureringsadresse, e -mail -adresse, telefonnumre [valgfrit] fødselsdato [hvis påkrævet], vægt, højde, køreevne [lejedata i henhold til ÖNORM 11088; om nødvendigt], betalingsoplysninger , individuelle meddelelsestekster) om nødvendigt i hele forretningsforholdets varighed (fra initiering, behandling til opsigelse af en kontrakt) samt i henhold til de lovpligtige opbevarings- og dokumentationsforpligtelser, der følger af virksomhedskoden (UGB ), den føderale skattekodeks (BAO) og op til at afslutte enhver juridisk tvist eller udløb af forældelsesfrister for garanti og produktansvar osv.

3.4 Som led i driften af vores websteder bestiller vi serverværter, der kan få adgang til dine personlige data i løbet af deres aktiviteter, forudsat at de har brug for dataene til at udføre deres respektive tjenester. De har forpligtet sig til at overholde de gældende databeskyttelsesregler. Desuden videresendes data, der er relevante for forretningstransaktioner (forsendelsesoplysninger, betalingsinstruktioner, korrespondance) til behandlere - om nødvendigt. Ordrebehandlingskontrakter er indgået i overensstemmelse med artikel 28 i GDPR. Du kan anmode om flere oplysninger om kontraktforarbejdningsvirksomheder bestilt af os på office@sportnenner.at.

4. Nyhedsbrev

4.1 Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev på webstedet ved hjælp af proceduren til dobbelt tilmelding. Efter registrering modtager du en e -mail, hvor du bliver bedt om at bekræfte din registrering. Overførsel af vores nyhedsbrev er ikke mulig uden videregivelse af disse data. Du kan afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på afmeldingslinket i slutningen af hvert nyhedsbrev.

4.2 Vi bestiller processorer til at sende vores nyhedsbrev. De har forpligtet sig til at overholde de gældende databeskyttelsesregler. Der er indgået en ordrebehandlingskontrakt i overensstemmelse med artikel 28 i GDPR. Du kan anmode om flere oplysninger om kontraktforarbejdningsvirksomheder bestilt af os på office@sportnenner.at.

5. Samtykke og fortrydelsesret

5.1 Hvis dit samtykke er nødvendigt for behandlingen af dine data, behandler vi det kun med dit udtrykkelige samtykke.

5.2 I princippet behandler vi ikke data fra mindreårige, medmindre indsamlingen er absolut nødvendig for opfyldelsen af kontrakten, som det er tilfældet ved booking af skiudstyr til mindreårige i henhold til ÖNORM 11088. Ved at give dit samtykke bekræfter du, at du er fyldt 14 år, eller at din juridiske repræsentant har givet dit samtykke.

5.3 Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke på følgende e -mail -adresse: office@sportnenner.at. I et sådant tilfælde vil de tidligere lagrede data om dig blive slettet eller anonymiseret og efterfølgende kun brugt til statistiske formål uden personlig reference. Bemærk, at det af juridiske årsager kan være nødvendigt, at dine data gemmes i et bestemt tidsrum på trods af retten til sletning (f.eks. Fakturaer i forbindelse med online udlejning / salg - se punkt 3). Tilbagekaldelse af samtykke påvirker ikke lovligheden af den behandling, der udføres på grundlag af samtykke indtil tilbagetrækningspunktet.

6. Datasikkerhed

Sport Nenner & skibuy.at anvender tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte de lagrede personoplysninger mod utilsigtet eller forsætlig manipulation, tab eller ødelæggelse og mod adgang fra uautoriserede personer. Vores sikkerhedsforanstaltninger forbedres løbende i takt med den tekniske udvikling.

7. Dine rettigheder

7.1 Du er blandt andet berettiget (under betingelserne i gældende lov) til (i) at kontrollere, om og hvilke personoplysninger vi har gemt om dig og til at modtage kopier af disse data, (ii) korrektion, tilføjelse eller sletning af dine personoplysninger, der er forkerte eller ikke behandles i overensstemmelse med loven, til (iii) at kræve, at vi begrænser behandlingen af dine personoplysninger, og (iv) at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger under visse omstændigheder eller mod tidligere givet samtykke til, at behandlingen kan tilbagekaldes, (v) at kræve dataportabilitet, (vi) at kende identiteten på tredjeparter, som dine personoplysninger overføres til, og (vii) at indgive en klage til den kompetente myndighed.

7.2 Du har ret til oplysninger fra Sport Nenner (office@sportnenner.at) om de relevante personoplysninger. I det omfang der ikke er et lovbestemt krav til opbevaring, har du ret til at få disse data slettet og gøre indsigelse mod behandling. Du har også ret til at rette oplysningerne.

 Kontakt os venligst angående dine rettigheder på office@sportnenner.at eller skriv til:

Sport Nenner
Sebastian Mader
Hintertux 767
6294 Hintertux

 

8. Cookies og websporing